Tietoa meistä

Olemme vahvasti suomalainen ja vahvasti lähialuetuottaja. Suurin osa tuotteistamme valmistetaan tehtaallamme Valgassa, Virossa. Meille tuotanto Valgassa on lähialuetuotantoa. Valgan tehtaamme on meille tärkeä, panostamme tehtaan kehittämiseen, ympäristöystävällisen tuotannon tekemiseen sekä vastuullisuuteen työnantajana.

Farkkupesulamme on farkkutuotantomme yksi tärkeimmistä kulmakivistä. Pesulamme on teknologialtaan moderni ja ympäristöystävällinen. Olemme panostaneet vuosien varrella paljon tuotekehitykseen ja pyrkineet löytämään ympäristön ja kuluttajan kannalta mahdollisimman turvallisia ja ympäristöä vähän kuormittavia tapoja tehdä trendikkäitä pesuja farkkuihin.

Meillä on tehtaallamme myös automatisoitu leikkuuteknologia, jolloin kankaiden leikkaaminen on huomattavasti tehokkaampaa kuin käsin leikkaaminen. Tehokkaan automatisoinnin avulla pystymme myös vaikuttamaan materiaalien leikkausjätteiden määrään. MIKÄ ON MEILLE TÄRKEÄÄ?

Vaatteiden valmistus lähellä on työmme perusta. Haluamme valmistaa housuja, joista tietää kuka ne on valmistanut ja missä ne on valmistettu. Haluamme tarjota vaihtoehdon naisille, joille on tärkeää tietää tuotteen alkuperästä ja valmistustavoista. Meille on kunnia-asia, että tuotteemme on valmistettu laadukkaista ja eettisesti kestävistä materiaaleista ja työmme jälki kestää aikaa. Emme halua valmistaa kertakäyttötuotteita.

Kun suunnittelemme tuotteet itse ja valvomme itse tuotantoamme ja tunnemme henkilöt tuotteiden takana, voimme seisoa sen takana mitä tarjoamme.

Meille on tärkeää, että pystymme tarjoamaan sellaisia tuotteita, joita asiakkaamme oikeasti tarvitsevat ja haluavat ostaa. Haluamme tarjota trendikkäitä, mutta samalla sopivia tuotteita. Tämän vuoksi olemme erittäin kiinnostuneita asiakkaidemme palautteista. Lähellä sijaitsevan tehtaamme ansiosta meillä on myös mahdollisuus reagoida asiakkaidemme toiveisiin nopeasti.YMPÄRISTÖÄ, KOTIMAISUUTTA JA EETTISIÄ ARVOJA KUNNIOITTAEN

Olemme yksi Suomen suurimpia vaatetusalan yrityksiä, jonka tuotteet valmistetaan pääosin Virossa. Meillä on virossa tehtaallamme Pohjois-Euroopan suurin farkkupesula.

Kaikki tuotteemme suunnitellaan Suomessa. Kotimainen suunnittelu varmistaa sen, että tuotteet ovat sekä laadultaan että istuvuudeltaan huippuluokkaa. Panostamme lähialuetuotantoon, hyvään palveluun sekä kotimaiseen suunnitteluun. Yksi brändiestämme on Fredrikson ja valmistamme Fredriksonin ylioppilaslakit edelleen käsityönä Suomessa. 

Eettiset säännöt

M.A.S.I Companylla on voimassa vahvistettu ympäristöpolitiikka. Ympäristö ja luonto ovat entistä kiinteämpänä osana yrityksen liiketoimintaa ja ympäristöasiat huomioidaan Masi Companyn päätöksissä toiminnan kaikilla osa-alueilla. Vastuulliset ja kestävät toimintaperiaatteet ohjaavat liiketoimintaa suhteessa niin omaan henkilöstöön kuin myös yhteistyökumppaneihin.

Eettiset ohjeemme edellyttävät meitä ja yhteistyökumppaneitamme toimimaan omien kansallisten lakien ja asetusten mukaisesti koskien myös työntekijöiden työolosuhteisiin, terveyteen ja turvallisuuteen liittyviä seikkoja.

Vaadimme ehdottomana lapsityövoiman kieltämistä, ja että kaikki kumppanimme noudattavat lapsityövoimaan liittyviä lakeja. Yhteistyökumppaniemme on myös minimoitava ympäristövahingot paikallisen turvallisuus- ja ympäristölainsäädännön edellyttämällä tavalla. Eettisten sääntöjen noudattaminen varmistaa sen, että kaikki Masi Companyn yhteistyökumppanit toimivat kansainvälisten, eettisten sääntöjen mukaisesti koko toimitusketjussa raaka-ainetoimittajista jälleenmyyjiin.

REACH-kemikaaliasetus

Ympäristölainsäädäntö ja -vaikutukset otetaan huomioon niin raaka-aineiden ja kemikaalien valinnassa kuin työmenetelmissäkin. Toimittajamme ovat velvollisia noudattamaan REACHin, EU:n kemikaaliasetuksen, määräyksiä. REACH-kemikaaliasetuksen tavoitteena on varmistaa ympäristön ja terveydenhuollon korkea taso ja samalla lisätä EU:n kemianteollisuuden kilpailukykyä korkeilla turvallisuusvaatimuksilla ja tuotekehityksen edistämisellä. REACH velvoittaa teollisuutta aiempaa suurempaan kemikaaliriskien hallintaan ja tuottamaan turvallisuustietoa koko toimitusketjussa. www.reachneuvonta.fi

REACH-kemikaaliasetuksen lisäksi M.A.S.I Companyssa on sijoitettu uusiin ja ekologisiin farkkujen prosessointi teknologioihin. Erilaisilla entsyymeillä pystymme vähentämään vedenkulutusta pesuissamme perinteisiin kivipesuihin verrattuna. Pyrimme käyttämään ympäristöystävällistä otsonia farkkujemme valkaisuun, jotta valkaisuaineiden käyttö olisi mahdollisimman vähäistä. Uusilla teknologioilla, pesulan vedenkulutuksen ja jätevesien seurannalla M.A.S.I Company pyrkii vähentämään ympäristön kuormitusta ja veden kulutusta.

PYR-merkki

M.A.S.I Company Oy:lle on myönnetty PYR-merkki todistuksena yrityksen huolehtimisesta pakkausten hyötykäytöstä. www.pyr.fi