TIETOA MEISTÄ

Olemme suomalainen lähialuetuottaja. Tuotteidemme suunnittelu ja kaavoitus tapahtuu Suomessa. Tuotteemme valmistetaan omalla tehtaallamme Valgassa, Virossa. Valgan tehtaamme on meille tärkeä; panostamme tehtaan kehittämiseen, ympäristöystävällisen tuotannon tekemiseen sekä vastuullisuuteen työnantajana.

Farkkupesulamme on farkkutuotantomme yksi tärkeimmistä kulmakivistä. Pesulamme on teknologialtaan moderni ja ympäristöystävällinen. Olemme panostaneet vuosien varrella paljon tuotekehitykseen ja pyrkineet löytämään ympäristön ja kuluttajan kannalta mahdollisimman turvallisia ja ympäristöä vähän kuormittavia tapoja tehdä trendikkäitä pesuja farkkuihin.

Meillä on tehtaallamme myös automatisoitu leikkuuteknologia, jolloin kankaiden leikkaaminen on huomattavasti tehokkaampaa kuin käsin leikkaaminen. Tehokkaan automatisoinnin avulla pystymme myös vaikuttamaan materiaalien leikkausjätteiden määrään.

Kehitämme jatkuvasti vastuullisuusasioitamme. Olemme aloittaneet projektin farkkujen kierrätyksestä. Vuonna 2021 meillä ilmestyi Second Life-mallisto, joka on tehty kokonaisuudessaan ylijäämäkankaista sekä käytetyistä farkuista.

YMPÄRISTÖÄ, KOTIMAISUUTTA JA EETTISIÄ ARVOJA KUNNIOITTAEN

Vaatteiden valmistus lähellä on työmme perusta. Haluamme valmistaa housuja, joista tietää kuka ne on valmistanut ja missä ne on valmistettu. Haluamme tarjota vaihtoehdon naisille, joille on tärkeää tietää tuotteen alkuperästä ja valmistustavoista. Meille on kunnia-asia, että tuotteemme on valmistettu laadukkaista ja eettisesti kestävistä materiaaleista ja työmme jälki kestää aikaa. Kun suunnittelemme tuotteet itse ja valvomme itse tuotantoamme ja tunnemme henkilöt tuotteiden takana, voimme seisoa sen takana mitä tarjoamme.
Meille on tärkeää, että pystymme tarjoamaan sellaisia tuotteita, joita asiakkaamme oikeasti tarvitsevat ja haluavat ostaa. Haluamme tarjota trendikkäitä, mutta samalla sopivia tuotteita. Tämän vuoksi olemme erittäin kiinnostuneita asiakkaidemme palautteista. Lähellä sijaitsevan tehtaamme ansiosta meillä on myös mahdollisuus reagoida asiakkaidemme toiveisiin nopeasti.

0