Tuotanto

Very Nice -farkut valmistetaan omalla tehtaallamme Valgassa, Virossa. Tehtaamme on erikoistunut farkkujen valmistukseen, ja tehtaaltamme valmistuukin satoja tuhansia housuja vuodessa.

Tehtaallamme on töissä ompelijoita, kaavoittajia, asettelijoita, viimeistelijöitä sekä pesulan työntekijöitä. Lisäksi siellä on varasto, materiaalien vastaanotto ja valmiiden tuotteiden lähetys sekä tukitoimintoja, jotka huolehtivat että tehdas toimii moitteettomasti.

Tehtaallamme on myös Pohjois-Euroopan suurin farkkupesula. Siellä pestään tai laaseroidaan kulutukset kaikkiin farkkuihimme. Farkkujen kulutusten tekemiseen on tänä päivänä hyvin monenlaisia tapoja. Olemme investoineet viime vuosina paljon moderniin teknologiaan pesulassamme, joiden avulla olemme voineet vähentää ympäristöön kohdistuvaa painetta ja tuottaa entistä vastuullisempia farkkuja. Meillä on tehtaallamme myös automatisoitu leikkuuteknologia, jolloin kankaiden leikkaaminen on huomattavasti tehokkaampaa kuin käsin leikkuu. Tehokkaan automatisoinnin avulla pystymme pystymme myös vaikuttamaan materiaalien leikkausjätteiden määrään. 

Valgan tehdas on perustettu Neuvostoliiton aikana vuonna 1962. Tällöin tehtaalla valmistettiin myös vaatteita kuten turkkeja, villakangastakkeja, ulkoiluvaatteita, työvaatteita ja naisten vaatteita. Olemme ostaneet tehtaan vuonna 2007, mutta tuotteitamme on valmistettu tehtaalla jo vuodesta 2000. Tehtaallamme on työntekijöitä jotka ovat olleet töissä jopa 40 vuotta.